f


-->

facebook

Halaman

Sunday, 3 March 2013

Pengenalan Herbalife
Tentang Herbalife


Herbalife International ialah syarikat pemakanan, kesusutan berat, dan penjagaan kulit sejagat yang diasaskan pada1980. Pada Februari 1980, Mark Hughes mula menjual produk kesusutan berat Herbalife daripada but keretanya.

Beliau sering menyatakan bahawa asal-usul produk dan programnya berasal daripada kekhuatiran kesusutan berat ibunya yang meninggal dunia akibat gangguan makan serta juga pendekatan yang tidak sihat terhadap kesusutan berat. Beliau telah pergi ke China untuk belajar dengan pakar herba supaya beliau boleh mencipta produk2 yang sebolehnya paling berkesan.

Mempergunakan system pemasaran berbilang peringkat untuk mengedarkan produk serta membangunkan syarikat, Herbalife telah menarik ribuan pengedar yang menjual produk dari rumah ke rumah atau melalui percakapan, demi mengelakkan pengedaran komersil menerusi kedai runcit.
Misi Herbalife adalah untuk mengubah kehidupan manusia dengan menyediakan peluang perniagaan terbaik dalam jualan langsung dan pemakanan terbaik serta produk pengurusan berat badan terbaik di dunia.
Tawaran produk Herbalife berkualiti tinggi.
  • Kejayaan pengurangan berat badan

  • Nutrisi yang dipertingkatkan

  • Peningkatan penjagaan diri

  • Peluang untuk ganjaran kewangan


KELEBIHAN HERBALIFE 

Kajian sains di sebalik kejayaan 

  • Doktor sains dan ahli nutrisi yang ternama di AS menjadi anggota Lembaga Penasihat Perubatan dan Saintifik Herbalife, untuk memastikan produk2 Herbalife mencapai atau melebihi piawaian paling tinggi yang boleh dicapai.

Keseimbangan alam semulajadi dan sains

  • Menggabungkan bahan2 semulajadi dengan teknologi sains membolehkan Herbalife mencipta suplemen harian perlu yang kaya dengan protein tambahan yang dialu-alukan untuk sebarang gaya hidup.

Bahan-bahan Herbalife 

  • Hanya bahan2 yang diperoleh daripada sumber semulajadi yang paling tinggi kualitinya dari setiap pelosok dunia dimasukkan dalam produk2 Herbalife.

Produk yang mudah diguna dan dibawa ke mana-mana

  • Ini adalah produk2 yang tepat untuk anda dan pelanggan2 anda, samada untuk mengurangkan berat badan, mengekalkan berat atau seboleh-bolehnya menjadi sihat atau gembira.
Sumber:
- http://ms.wikipedia.org/wiki/Herbalife
- http://www.herbalifeww.com
- http://sayadanherbalife.blogspot.comhttp://nutrism.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More