f


-->

facebook

Halaman

Thursday, 19 January 2012

HotFM Hentikan Segmen ' Panggilan Hangit ' Selamanya


Assalamualaikum wbt... sekian lama meninggalkan seketika blog ni...
AF minta maaf, sejak kebelakangan ini sedikit kesibukan dalam dunia realiti..

AF sendiri terkejut, segment yang digemari ramai di HotFM iaitu ' Panggilan Hangit '
telah dihentikan serta-merta, yang dikatakan seorang Artis Senior ini melentinghanya kerana panggilan hangit.
AF fikir dia dah meroyan, tak ada ' Job ' sehingga dia buat demikian. 

Dalam satu pengumuman ringkas menerusi HotFM , AM Krew yang membariskan Faisal Ismail, Fara Fauzana, AG dan juga Usop Wilcha , bahawasanya segment Panggilan Hangit hanya tinggal kenangan.

Sabar je la dengan perangai ArtisSenior itu, jika tak boleh gurau lebih baik tinggal dalam hutan. Mungkin itu lah tempat yang paling sesuai dengan Artis Senior itu.

berita selanjut nya.. di bawah ini : ..
Persoalan sama ada segmen yang menjadi kegemaran ramai ini akan di’tutup selamanya atau hanya sementara sudah terjawab pagi tadi melalui radio.
Dalam satu pengumuman ringkas menerusi Hot FM, AM Krew yang membariskan Faisal Ismail, Fara Fauzana, Usop Wilcha dan AG memberitahu segmen Panggilan Hangit kini hanya kenangan.
Pihak pengurusan di’khabarkan telah mengambil keputusan untuk memberhentikan segmen ini buat selamanya dan peminat Hot FM yang selama ini setia menanti di hadapan radio setiap pagi akan kecewa bermula hari ini.

Walaupun tidak menyatakan apa sebab sebenar penutupan segmen Panggilan Hangitini, kami menerima satu dakwaan liar yang berkata ia’nya berpunca dari insiden seorang artis senior yang melenting.
Al-kisahnya, satu pagi seperti biasa AM Krew menjadikan artis senior yang kita kenal seorang yang cepat melenting & bermulut laju ini sebagai sasaran, tetapi tanpa mereka duga gurauan mereka menjadi isu serius.
Tidak dapat kami pastikan apa butiran Panggilan Hangit yang artis senior ini terima tetapi khabarnya selebriti wanita ini telah pun membawa perkara remeh ini ke pihak atasan & hasilnya, Panggilan Hangit tamat riwayat.
Jika kami sebutkan nama artis senior ini di’sini, pasti kami akan turut di’heret bersama dalam isu ini –maklumlah, semenjak dua menjak ini, beliau sensitif dengan isu gurauan generasi baru sampai tahap buka fail saman. Eh.

Sumber : GilerKentang & RotiKaya 

1 comments:

Laaaa....sensitif sgt kot? Dah senja agaknya, tu pasal tak boleh bergurau. Setakat yg akak dgr panggilan hangit, ok je. takde la sampai org sakit jantung.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More