f


-->

facebook

Halaman

Wednesday, 14 December 2011

Cara Menaikkan Page Rank Anda Dengan Cepat Dan Mudah


Assalamualaikum wbt kepada rakan rakan yang sudi datang menjenguk Blog AF yang tak seberapa ini...

Cara-cara menaikkan 'Page Rank' anda dengan cepat dan mudah....
Senang jer, asalkan cara itu betul dan mudah, pastinya anda akan dapat pengunjung-pengunjung
yang ramai, dan Page anda akan begitu popular... kan?? 



Cara kerja tu senang je, sebelum korang meletakkan link kamu di atas,

* Kamu harus menghapus peserta nombor 10 dari daftar
* Sehingga semua peserta naik 1 level
* Yang tadi nombor 1 jadi nombor 2, nombor 2 jadi 3 , dan seterusnya..
* Kemudian masukkan link korang sendiri di bahagian paling atas (Nombor 1)

Tetapi Jika setiap peserta mampu mengajak 5 orang sahaja, maka jumlah Backlink yang akan 
korang dapat pada setiap posisi kamu...

Posisi 1,   Jumlah Backlink = 1
Posisi 2,   Jumlah Backlink = 5
Posisi 3,   Jumlah Backlink = 25
Posisi 4,   Jumlah Backlink = 125
Posisi 5,   Jumlah Backlink = 625
Posisi 6,   Jumlah Backlink = 3,125
Posisi 7,   Jumlah Backlink = 15,625
Posisi 8,   Jumlah Backlink = 78,125
Posisi 9,   Jumlah Backlink = 390,625
Posisi 10, Jumlah Backlink = 390,625

dan semua nya menggunakan kata kunci yang kamu inginkan, 
Dari sisi SEO korang sudah mendapatkan 1,953,125 backlink dan efek disamping nya Jika
pengunjung web, para para downline korang mengklink link itu,
dan juga membuat blog korang mendapat traffik tambahan...

P/s: AF cuma ingin berkongsi dengan rakan rakan AF, Sharing is Caring kan?

2 comments:

bagaimana cara kerja search engine, agar trafik yang diperoleh blog bisa menjadi lebih baik

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More